Tarieven & betalen

De tandartsrekening is opgebouwd uit de verschillende prestaties die tijdens een behandeling hebben plaatsgevonden. Op de rekening staat elke prestatie omschreven met een code. Bekijk hier uw factuur uitgelicht.
De tandartstarieven worden jaarlijks vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Hieronder vindt u een overzicht van de tarieven van de meest voorkomende tandheelkundige behandelingen. De genoemde tarieven zijn exclusief techniekkosten.

KNMT Tarievenboekje_2019

Uw tandartsrekening

In onze praktijk geven wij u graag alle aandacht en goede zorg. Daarom hebben wij het versturen en innen van onze rekeningen uitbesteed aan Infomedics. Infomedics is een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat hierin is gespecialiseerd.
Op de website van Infomedics kunt u veel zaken snel en eenvoudig regelen. Op de website van infomedics kunt u de status van uw betaling controleren, een betalingsregeling treffen en daarnaast vindt u het antwoord op veelgestelde vragen.

Status van uw betaling controleren
Ga naar www.infomedics.nl. U treft de rekeningchecker direct bovenaan de webpagina aan. Vul de omschrijving (cijferreeks) in die op rekening staat in en controleer of uw rekening is betaald.

Betalingsregeling treffen
Infomedics hanteert een betalingstermijn van 30 dagen. Lukt het niet om op tijd te betalen, dan kunt u een betalingsregeling treffen. Dit kunt u eenvoudig via de website van Infomedics regelen. Klik op de link en vul het formulier volledig in betalingsregeling Infomedics

Overige vragen
Heeft u een andere vraag, kijk dan eerst bij de veelgestelde vragen op de website van Infomedics. De kans is groot dat u daar al het antwoord vindt op uw vraag.

U kunt ook contact opnemen met de Servicedesk van Infomedics:
Tel: 036 – 20 31 900
Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.