Praktijk

Tandarts Rijnvis zet als 4e generatie tandarts deze praktijk voort. Vandaag de dag telt de praktijk 4 tandartsen, 3 mondhygiënisten, 12 preventie- / tandartsassistentes (zowel parttime als fulltime).

Zij hebben de beschikking over 9 behandelkamers. Deze behandelkamers zijn uitgerust met moderne apparatuur en er wordt gewerkt volgens dito behandelmethoden. Patiëntvriendelijkheid staat bij ons centraal.

Mondzorg op maat

Bij Tandartsenpraktijk Rijnvis doen we er alles aan om onze patiënten mondzorg op maat te bieden. Dat doen we bijvoorbeeld met individuele behandelplannen, afgestemd op persoonlijke behoeften en mogelijkheden.

Kindvriendelijk

Onze praktijk staat bekend om het kindvriendelijke karakter van onze behandelingen. We benaderen kinderen op een ongedwongen manier, met geduld en begrip.

Hygiëne en veiligheid

Wij besteden zeer veel zorg aan hygiëne en veiligheid. In dit kader zijn al onze medewerkers bijvoorbeeld ingeënt tegen hepatitis B. Verder gebruiken we ook voor het maken van röntgenfoto’s geavanceerde apparatuur, die ervoor zorgt dat straling tot een absoluut minimum beperkt blijft.

Altijd up-to-date

Door middel van regelmatige nascholing in binnen- en buitenland blijft ons team steeds op de hoogte van de jongste ontwikkelingen in het vakgebied.